Hozzávalók:
8 bögre finomliszt (pont 1 kg)
1,5 bögre porcukor
3 teáskanál szódabikarbóna
1 evőkanál mézeskalács fűszerkeverék
30 dkg margarin vagy vaj
1 bögre méz
3 tojás
Mindent összeöntünk (én a margarint mikroban meg szoktam olvasztani) és összekeverjük kézzel, amíg össze nem áll egy gombóccá.
A kész tésztát hűtőbe tesszük és minimum 1 éjszaka pihenni hagyjuk.
Lisztezett gyúrótáblán vékonyra elnyújtjuk, ízlés szerint formára szaggatjuk és megsütjük.
Oda kell figyelni, mert hamar megsül 1-1 adag.
A kész sütiket ízlés szerint díszíthetjük, de maradhat natúr is.
Dobozban sokáig puha marad, persze ha marad belőle. :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése